Forradalmi újítás az intimitásban

2024. május 14.

Las Vegas-ban, a CES techexpón mutatták be az Ohdoki fejlesztését, egy eszközt, melynek egyik legnagyobb újítása, hogy zenére szinkronizálva képes felhasználóját eddig nem ismert örömökhöz juttatni. 

Technológiai újítások sora

A 2024-es techexpón igazi meglepetést jelentett a készülék, ami már négy éve a piacon van, itthon a Vágyaim.hu kínálatában érhető el. A Las Vegas-i eseményen túlnyomórészt telefonok, TV-k és más okoseszközök szoktak megjelenni, így az okosmaszturbátort nagy figyelem övezte. 

A számtalan technológiai újítás, amellyel a The Handy kiemelkedik a hasonló kategóriájú termékek közül, valóban megérdemli a figyelmet. Nézzük, mi mindent tud!

Az okoseszközök sorában

Az új maszturbátor nemcsak képes a zene ritmusára mozogni, hanem a használója testre is szabhatja a lökések hosszát és gyorsaságát a rajta található gombok segítségével, tehát egyedi péniszméretekhez is jól hozzáigazítható. 

Az eszközhöz mellékelt hüvely rendkívül rugalmas, stimuláló felszínnel ellátott, hogy érzékien masszírozhassa a felhasználót. Ezenkívül a hüvely szorossága is állítható az egyéni igényeknek megfelelően.

Mivel wifire csatlakoztatható, így online is vezérelhető. Vagy akár online videóval szinkronizálhatjuk is, egy VR-szemüveg segítségével pedig egy teljesen új korszak tárulhat a szemünk elé az önkényeztetés világában. 

A különleges készülék további előnye a hálózati csatlakozás, így sosem merül le. Erős motorja pedig egy magasabb szintre emeli az önkielégítés módját. 

Mit tud még?

A The Handy igazán kiemelkedő teljesítményét a percenkénti akár 600 mozdulat adja, ezzel a valóban bámulatos tempóval pedig olyan élményben tudja részesíteni használóját, ami korábban elképzelhetetlen volt. 

Természetesen Bluetooth-on keresztül is csatlakoztatható, hogy bármilyen kompatibilis eszközzel szinkronizálható legyen. Webböngészőn keresztül viszont a világ bármely pontjáról vezérelhető, így annak sincs semmi akadálya, hogy távolban lévő kedvesünk lepjen meg egy kis kényeztetéssel.

Ha mindez még nem lenne elég, a The Handy más maszturbátorokkal is kompatibilis, így gyakorlatilag a gyönyört végtelen módon el lehet érni vele. 

Jobb, mint az elődje

Az újítások esetén a fejlesztők mindig igyekeznek még jobbat alkotni, mint amit a korábbi verzióknál létrehoztak. Így történt, hogy a The Handy esetében is még professzionálisabbá tették a felhasználói élményt. Ez az újabb verzió már sokkal csendesebb, így komfortosabb a használata. Növelték a készülék hatékonyságát azzal, hogy kevesebb hő termelődik a működés során. A technológiai megoldások mellett azonban odafigyeltek a külsőre is: magasabb minőségű, tartósabb anyagból készül, és még a csomagolását is megújították, hogy praktikusabb legyen. 

A The Handy az érzéki örömök megvalósítását teljes mértékben a forradalmi technológiai újításokon keresztül viszi véghez. Ebben a férfiaknak készült eszközben képes találkozni a zene, a vizuális élmény és az intimitás.

Ajánló

Neked való-e a shih tzu kutya?

Neked való-e a shih tzu kutya?

A kutyabarátok egy része bolondul a kistestű ebekért, akiket könnyen ölbe lehet kapni, picik, édesek, ölelnivalóak, és egy kisebb lakásban is...

bővebben