A nagy kérdés: melyik eszköz okozhat nagyobb örömet?

2024. május 09.

A hölgyek általában akkor boldogok, ha a megfelelő játékszert használják a hálószobájukban. A kellékek tárháza gyakran nem elég széles, hiszen nem tudjuk pontosan, hogy mit és hogyan tudunk megfelelően kihasználni. Nem szabad egyetlen kategóriára leszűkíteni a kört, főleg akkor nem, ha nyitottak vagyunk új dolgokat kipróbálni. Rengeteg tárgy teheti boldoggá az embert, éppen ezért bár elsőre sokszor zavarba ejtőnek tűnhet használni ezeket, nem árt egy kicsit jobban megismerni őket.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek azok a kellékek, amelyek nagy örömet tudnak okozni a hálószobában. Kiderül, hogy mikor jó választás a dildó és mikor a vibrátor. Az írásunk végén valószínűleg könnyebben hoz majd döntést.

Mit érdemes tudni a dildókról?

A Szeresdmagad.hu élethű férfiasságot formáló eszközei igen hasznos kiegészítők lehetnek, amelyeknek minden hölgy kelléktárában helyet kellene kapniuk. Több típusuk létezik, de egy közös azért van bennük, mégpedig az, hogy rezgésmentesen, realisztikus módon, mechanikusan irányítva képesek eljuttatni minket a csúcsra. A kialakításuk eltérő, a legnépszerűbbek közé tartoznak az üvegből gyártott változatok, a G-pont izgatók, valamint a felcsatolható és felpumpálható kivitelek.

Előnyük, hogy valósághűek, a test és a kéz mozgásával képesek gyönyört okozni, amely igen élethű aktus benyomását képes kelteni. A dildókat lehet akár vízben is használni, ezáltal nem köt bennünket semmi kizárólag az ágyhoz vagy a kanapéhoz. Az önkielégítés élménye tehát tovább fűszerezhető.

Egyetlen hátrányuk talán az, hogy nincsen bennük stimuláció, mint a rezgés, tehát a csiklót és az egyéb pontokat nem lehet külön vagy célzottan elérni.

Mik azok a vibrátorok?

A másik gyakran használt eszköz a vibrátor, amely meglehetősen sokszínű és sokrétű termék. Ezek már rezgések és stimulációk hatására képesek örömet okozni. Izgatják azokat a pontokat, ahol arra szükség van, egyes típusok még csiklóággal is rendelkeznek, amely tovább emelheti a gyönyört.

Előnyük, hogy a rezgés intenzitása több fokozatban állítható, de még olyan darabok is léteznek, amelyek nem kizárólag kézzel, hanem távirányítóval is működtethetőek. Az okosvibrátorok távkapcsolatban élők számára jelenthetnek hatalmas megkönnyebbülést. Népszerűek még a férfi nemi szervet megörökítő modellek, valamint a vibrációs tojások és a párvibrátorok egyaránt.

Melyiket érdemes választani?

Még mindig nem világos, hogy melyiket lenne érdemes beszerezni? A javaslatunk az, hogy mindenkinek érdemes kísérleteznie. A változatosság ugyanis csodálatos helyekre juttathat el bennünket. Ezekkel az eszközökkel ugyanis megtapasztalhatjuk a gyönyör legváltozatosabb formáit. Aki például a természetességet kedveli, annak a dildó lesz a legjobb megoldás, ha viszont valaki inkább az újdonságokra vágyik, annak érdemes próbát tennie a modernebb vibrátorokkal.

Ajánló

Neked való-e a shih tzu kutya?

Neked való-e a shih tzu kutya?

A kutyabarátok egy része bolondul a kistestű ebekért, akiket könnyen ölbe lehet kapni, picik, édesek, ölelnivalóak, és egy kisebb lakásban is...

bővebben